Hoe beperkt u de mogelijke gevolgen van cybercrime?

Hoe bereidt u uw organisatie voor op de nieuwe privacy wetgeving?

Sebyde Academy verzorgt themabijeenkomsten over cybercriminaliteit en privacy.

 

Thema: Cybercrime

Informatieve sessie over de trends en ontwikkelingen in de wereld van cybercrime. Waarom is het in 80% van de gevallen eenvoudig om via een website in te breken bij een bedrijf? Welke mogelijkheden hebben hackers tegenwoordig om hun activiteiten uit te voeren? Met uitleg over de verschillende varianten van cybercrime en veel heldere voorbeelden. U ziet ook waarom optimale security binnen uw organisatie veel meer vraagt dan een goede beveiliging van het netwerk en de andere infrastructuur. Wat kunt u doen om de risico’s verder te verlagen?

Schrijf u nu in

Thema: Privacy


Presentatie over de impact van de aangekondigde Europese privacy wetgeving en de nieuwe wet Meldplicht datalekken. De nieuwe wetgeving vraagt het bedrijfsleven concrete maatregelen te nemen om de veiligheid van persoonsgegevens te waarborgen. Hoe bereidt u uw organisatie daarop voor? En wat zijn de gevolgen als u onverhoopt het slachtoffer wordt van datalekken? Sebyde Academy geeft de antwoorden.

Schrijf u nu in

De themabijeenkomsten Cybercrime en Privacy vinden met regelmaat plaats op onze locatie in Midden-Nederland. Duur van de sessies: 2 uur, deelname op basis van open inschrijving. Sebyde Academy verzorgt ook presentaties bij u aan huis.

Klik hier om meer informatie op te vragen over onze themabijeenkomsten Cybercrime en Privacy.