Hoe beschermt u uw Bedrijf tegen Cybercriminaliteit?

Gedragsverandering begint bij Bewust zijn

Veilig Gedrag moet onderhouden worden

 

Sebyde organiseert korte workshops / Masterclasses van 3 uur op basis van open-rooster én in-house.

In-house masterclass

De in-house masterclasses worden georganiseerd bij uw bedrijf aan huis.
De listprijs van een in-house masterclass zijn gebaseerd op 4 x de listprijs voor een individuele (open rooster) inschrijving. Er mogen aan een in-house masterclass maximaal 12 mensen deelnemen, waardoor de prijs per persoon erg aantrekkelijk wordt.

Masterclass “Privacywetgeving” (3 uur)

Deze masterclass is geschikt voor iedereen in de organisatie die op de hoogte moet zijn van de nieuwe wetgeving rondom het beschermen en waarborgen van de privacy van persoonsgegevens. Dit kan het management zijn (in verband met de verplichtingen en de gevolgen voor de aansprakelijkheid en de compliance), maar ook de afdelingen waar persoonsgegevens worden verwerkt.
Tijdens deze masterclass van 3 uur gaan we in op de wijzigingen die in de privacywetgeving zijn aangebracht en wat de gevolgen zijn voor organisaties. Tevens zal uitgelegd worden wat de verplichtingen zijn die de nieuwe wetgeving (GDPR) oplegt en op welke manier een bedrijf zich kan voorbereiden om compliant te zijn.

Masterclass “Phishing” (3 uur)

Phishing is momenteel de grootste cyber-bedreiging voor het bedrijfsleven. Door middel van phishing e-mails wordt het personeel verleid tot het geven van vertrouwelijke of persoonlijke informatie of te klikken op geïnfecteerde links. Tijdens deze praktische workshop van 3 uur leren we de deelnemers om te gaan met de gevaren en dreigingen van phishing en spear-phishing. We leggen uit wat phishing is, hoe het werkt en hoe je phishing technieken (en in het bijzonder phishing emails) kunt herkennen. We laten talloze voorbeelden zien van phishing emails en maken duidelijk wat je moet doen als je een phishing email ontvangt.

Masterclass “Veilig gebruik van passwords” (3 uur)

We gebruiken allemaal passwords voor het afschermen van onze accounts op het netwerk en op Internet. Tijdens deze praktische workshop van 3 uur maken we de deelnemers bewust van het grote belang van het veilige gebruik van passwords. We vertellen wat een veilig password is en hoe je die kunt maken en onthouden. Tevens maken we de deelnemers duidelijk waarom het niet verstandig is (en wat de gevolgen kunnen zijn) als je hetzelfde password gebruikt voor meerdere accounts. Indien het bedrijf een password policy in gebruik heeft, zullen we deze meenemen en uitleggen in het programma.

Kenmerken

• Interactie met medecursisten.
• Duur 3 uur.
• Klassikaal.
• Oefening en coaching.

Resultaat

• Vaardigheid onder de knie.
• Verbetering van het gedrag.
• Bewust over de noodzaak.

Uw investering

• 295 euro per persoon (Bij open rooster)
• 1.180 Euro per sessie (Bij masterclass bij u aan het bedrijf, max. 12 personen)

—– Neem Contact op —–

  Naam*

  Email*

  Telefoon

  Bedrijf

  Ik wil het volgende vragen

  Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen