Hoe beschermt u uw Bedrijf tegen Cybercriminaliteit?

Gedragsverandering begint bij Bewust zijn

Veilig Gedrag moet onderhouden worden

 

—– Presentaties —–

De presentaties vinden met regelmaat plaats op onze trainingslocatie in Midden-Nederland. Maar ze zijn ook perfect bij u aan huis te houden.

 

“Cybercrime”

Deze presentatie is bedoeld voor iedereen in de organisatie die met ICT-middelen en bedrijfsinformatie werkt. Het is een (niet-technische!) interactieve presentatie waarin we de mensen meenemen naar de wereld van het Internet en de bijbehorende risico’s en gevaren. We vertellen over het gebruik en de groei van het Internet en de manieren/methodes die door cybercriminelen worden gebruikt om achter bedrijfs- en persoonlijke informatie te komen. Het is een informele sessie, veel voorbeelden, filmpjes en veel interactie.
Speciale aandacht voor het gebruik van social media, de gevaren van het plaatsen van informatie op Social Media en hoe die gegevens gebruikt kunnen worden in “Big Data Analysis”. We vertellen over phishing en het gebruik van Passwords. Daarna komen de maatregelen aan bod die je kunt nemen. Uiteraard geven we een aantal handvatten mee voor op de eigen werkplek.
Het is een informele presentatie, vol met voorbeelden, filmpjes en veel interactie. Deze presentatie is een eye-opener voor velen geweest. Het laat de mensen nadenken over de informatiebeveiliging, zowel op het werk als thuis in de privé omgeving. In verband met de interactiviteit kunnen aan deze presentatie maximaal 25 personen deelnemen.

Kosten: 495 Euro per sessie, maximaal 25 personen

“Privacy”

Deze presentatie is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het werken met persoonsgegevens (management, afdelingshoofden, medewerkers). Tijdens deze presentatie leggen we uit wat de gevolgen zijn van de veranderingen in de privacywetgeving (WBP en AVG/GDPR) en de meldplicht datalekken. De vernieuwde privacywetgeving dwingt bedrijven om zich voor te bereiden en aantoonbaar inzicht te hebben in de gegevensverwerkingen. De nieuwe wetgeving heeft niet alleen gevolgen voor de ICT, maar met name zijn er gevolgen voor de aansprakelijkheid en bij non-compliance komt zelfs de goedkeuring van de jaarrekening in het geding. Tijdens deze presentatie leggen we uit wat datalekken zijn en hoe je de kans op datalekken kunt verlagen. Tevens geven we aan op welke manier je je kunt voorbereiden op deze nieuwe wetgeving om de privacy compliance te kunnen waarborgen.
In verband met de interactiviteit kunnen aan deze presentatie maximaal 25 personen deelnemen.

Kosten: 495 Euro per sessie, maximaal 25 personen

—– Neem Contact op —–

  Naam*

  Email*

  Telefoon

  Bedrijf

  Ik wil het volgende vragen

  Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen