91% van alle Incidenten beginnen met een Phishing Aanval?

Weerbaarheid tegen Phishing begint met Bewustwording!

Bewustwording begint met Meten!

32% van uw medewerkers klikken op foute links!

Maak uw Medewerkers Alert!

Phishing testen

Medewerkers zijn de zwakke schakel in de netwerkbeveiliging van uw organisatie. Ze worden vaak blootgesteld aan geavanceerde phishing- en ransomware- aanvallen. In feite, 91% van de succesvolle datalekken begon met een spear phishing-aanval.

Schade opgelopen door organisaties wereldwijd van dit soort aanvallen bedraagt 22 miljard Euro.

Bewust maken en houden

Werknemers moeten worden opgeleid om hen alert te houden en voortdurend security bewust te houden door regelmatig testen.

phishing testen knowbe4

We werken samen met KnowBe4 om u een platform te bieden om de dringende IT-beveiligingsproblemen van social engineering, spear phishing en ransomware-aanvallen beter te beheren.

Trainen & Testen

KnowBe4 is ’s werelds grootste Security Awareness Training and Phishing Simulatie platform met meer dan tienduizenden klanten.

Baseline Testing
Baseline testen om de Phish-gevoelig percentage van uw gebruikers te beoordelen door middel van een gratis gesimuleerde phishing-aanval.

phishing testen knowbe4 Train uw medewerkers
’s Werelds grootste bibliotheek van security awareness training; over phishing, cybercrime, ransomware, basis bewustzijn … etc. Inclusief interactieve modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Geautomatiseerde trainingscampagnes met geplande herinnerings e-mails.

Phish Uw gebruikers
Best-in-class, volledig geautomatiseerde gesimuleerde phishing-aanvallen, duizenden sjablonen met onbeperkt gebruik, en de gemeenschappelijke phishing sjablonen.

phishing testen knowbe4 Zie De resultaten
Zeer uitgenreide rapportages, met statistieken en grafieken voor zowel training als phishing, klaar voor beheersen van de risico’s. U kunt de rote effecten aantonen!

Ik wil meer leren

Ontdek samen met onze specialist hoe gemakkelijk het is om uw gebruikers te trainen en testen!


Wij willen weten hoe wij er voor staan

Onderstaande knop zal u naar een pagina leiden van onze partner KnowBe4. Vul daar uw gegevens en start de nulmeting.

Binnen enkele dagen ontvangt u een rapport, spoedig daarna nemen wij contact met u op.


Neem contact met ons op

U weet al wat u wilt?

Of u heeft nog een paar vragen?

P.S. De gegevens blijven in de EU. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met KnowBe4. De gegevens worden na een bepaalde periode verwijderd.


financieel CEO COO CFO HR HRM manager executive management personeels zaken kwaliteit training opleidings directeur security CISO