De trainers van Sebyde Academy zijn ervaren en deskundig.

Specialisten op het gebied van security awareness en IT security.

Hun aanpak is effectief en pragmatisch.

 

IMG_2076(1)

Derk Yntema heeft 30 jaar gewerkt bij AHOLD NV, waarbij de laatste 10 jaar verantwoordelijk voor enterprise systems management en security management bij AHOLD Europa. Drijvende kracht achter de strategische aanpak van en verantwoordelijk voor kleine tot grote, wereldwijde, security projecten. In staat om business behoeften te vertalen naar een gewenste ICT infrastructuur en dit vast te leggen in een formele architectuur. Acteert als brug tussen ICT beheer en business, geformaliseerd in een projectmatige aanpak. Stelt daarbij visie en doelen vast en communiceert deze in presentaties, voortgangsrapportages en meetbare KPI’s.
Derk geeft regelmatig presentaties over ondermeer cybercrime en privacy. Hij is overtuigd dat het veiliger maken van de ICT in Nederland begint aan de basis, dus het onderwijs. Hij geeft gastpresentaties over Internet crime en privacy op diverse hogescholen.

Foto Rob1

Rob Koch heeft meer dan 25 jaar ervaring op he gebied van Account- en Partner management bij software bedrijven in de ICT- en Telecomindustrie. Gedurende zijn gehele carrière is hij verantwoordelijk geweest voor commerciële trajecten met eindgebruikers en partner-bedrijven. Bewustzijn op het gebied van Security en Privacy is voor Rob een belangrijk onderwerp. Tijdens de thema-sessies heeft hij de ogen geopend van velen.
Rob heeft veel ervaring met het geven van presentaties. Hij weet op een boeiende manier de informatie over te brengen en houdt van veel interactie.

puurportret L 02

Jessica Wilms heeft gestudeerd aan de HES en de VU en haar werkervaring opgedaan in verschillende commerciële bedrijven in leidinggevende functies op de afdelingen Telesales, Administratie en Customer Service. In 2011 maakte ze de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en sinds die tijd is zij een trainer en coach met passie, betrokkenheid en enthousiasme.
Jessica wil je laten ervaren hoe leuk het is om jezelf te ontwikkelen. Door te trainen met humor, empathie, interactie en voorbeelden (cases die je zelf uit je eigen ervaring haalt), krijgt de training meer waarde. Samen op zoek gaan naar wat je tegenhoudt om te veranderen. Haar ervaring ligt vooral in het trainen van alle vormen van klantgericht communiceren, commerciële gesprekstechnieken en persoonlijke effectiviteit.

1cc6009

Janine Fidder heeft jarenlange ervaring als juridisch professional, waarvan 15 jaar in het notariaat en 3 jaar als bedrijfsjurist bij een financiële instelling. Ze werkt nu zelfstandig als trainer/coach en houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van organisaties op het gebied van samenwerking en communicatie.
Haar passie voor training en coaching komt voort uit haar interesse in (de interactie tussen) mensen: wie zij zijn, wat hen beweegt en welke dynamieken een rol spelen. Vanuit die passie begeleidt ze nu mensen en organisaties bij het ontwikkelen van effectief gedrag. Haar werkwijze is analytisch, gericht op het behalen van concrete resultaten en ze is niet bang om de confrontatie aan te gaan. Humor en relativeren zijn belangrijke ingrediënten bij haar aanpak.