Duurzaam veilig omgaan met informatiesystemen   en technologie.

Sebyde Academy verzorgt security trainingen op maat. 

 

Security awareness training voor medewerkers

In deze security awareness training worden uw medewerkers zich ervan bewust hoe belangrijk het is om duurzaam veilig om te gaan met informatiesystemen en technologie. Zij krijgen een antwoord op vragen als: wat is social engineering? Wat zijn virussen? Wat is phishing? En zij leren deze – en andere – gevaren en dreigingen te herkennen en de risico’s ervan te minimaliseren.

Modulaire opbouw
De Sebyde security awareness training is modulair opgezet. In de meest effectieve vorm bestaat de cursus uit vier modules, verdeeld over twee dagen. Vier tot zes weken na de eerste cursusdag organiseren wij een terugkomdag om het persoonlijke actieplan van iedere deelnemer te bespreken en te evalueren. Daarmee vergroten we de kans op blijvende gedragsverandering en motivatie om veilig te handelen.

Maatwerk
Onze trainingen zijn maatwerk. Wij kiezen voor de aanpak die het best past bij uw organisatie en stemmen het programma en tijdschema af op uw specifieke eisen en wensen. Sebyde Academy verzorgt de security awareness training bij u op locatie. Wij werken met groepen van minimaal vier tot maximaal tien personen, waardoor iedere deelnemer volledig tot zijn recht kan komen. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Klik hier om meer informatie op te vragen over de Sebyde security awareness training voor medewerkers.

Security awareness training voor ontwikkelaars

Tijdens deze training leren uw developers om veilige software te ontwikkelen op basis van secure programmeertechnieken. Hierdoor zijn uw applicaties beter bestand tegen hackers die het hebben voorzien op uw gegevens. Dat is nu belangrijker dan ooit, want aanvallen van buitenaf richten zich steeds vaker rechtstreeks op applicaties.  Met bewust veilig programmeren kunt u het risico van deze populaire vorm van cybercriminaliteit aanzienlijk terugdringen.

Voor softwareontwikkelaars biedt deze training de mogelijkheid om zich kwalitatief te onderscheiden. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Klik hier om meer informatie op te vragen over de Sebyde security awareness training voor ontwikkelaars.

Specialistische security training

Voor verdere verdieping in uw vakgebied Security en veilig programmeren bieden wij de volgende trainingen aan:

  • EC-Council Certified Ethical Hacker
  • EC-Council Computer Hacking Forensic Investigator
  • EC Council Security Analyst & Licensed Penetration Tester
  • EC-Council Certified Secure Programmer
  • EC-Council Disaster Recovery Professional
  • EC-Council Network Security Administrator
  • CISSP Certification Preparation
  • ISO 27002 Foundation (incl. examen ISFS)
  • ISO 27002 Advanced (incl. examen ISMAS)

Klik hier om meer informatie op te vragen over de Sebyde specialistische security trainingen.