Van onbewust onveilig gedrag naar onbewust veilig gedrag.

Persoonlijk actieplan en terugkomdag.

Unieke pluspunten van de Sebyde methodiek.

 

Naar meer security awareness

Sebyde Academy is gespecialiseerd in het verbeteren van het bewustzijn op het gebied van security en het motiveren van medewerkers tot duurzaam veilig handelen. Wij begeleiden uw mensen van ‘onbewust onveilig’ naar ‘onbewust veilig’ gedrag. Tijdens dit leerproces doorlopen zij de volgende fases:

handelingen

Theorie en praktijk

Tijdens de eerste cursusdag bespreken wij de theorie en besteden we vooral veel tijd en aandacht aan actuele voorbeelden en praktische oefeningen. Uw medewerkers worden zich daardoor bewust van de gevaren, dreigingen en gevolgen van onveilig gedrag en zij zien in hoe deze risico’s kunnen terugdringen. Iedere cursist legt zijn individuele aandachtspunten en doelen vast in een persoonlijk actieplan en gaat daarmee aan de slag in zijn eigen werkomgeving.

veilig gedrag

Unieke terugkomsessie

Vier tot zes weken na de cursusdag organiseren we een terugkomdag. Uw medewerkers hebben dan volop gelegenheid gehad om de informatie uit de cursus tot zich te laten doordringen en de nieuwe kennis toe te passen in hun dagelijkse activiteiten. Zij kunnen feedback geven en vragen stellen naar aanleiding van hun ervaringen in de praktijk. Ook bespreken en evalueren wij het persoonlijke actieplan. Met deze terugkomsessie willen wij voorkomen dat uw medewerkers terugvallen in hun onveilige gedrag. Een onderscheidend voordeel van de Sebyde methodiek.